مواد لازم : (برای حدود 6 کاسه کوچک ماست خوری شله زرد)

برنج نیم دانه هاشمی جواد 14000

یک پیمانه (پیمانه ی پلوپز) معادل 100 گرم

شکر

2 – 5/2 پیمانه (بسته به ذائقه ی خود این نیم پیمانه را کم یا زیاد کنید)

کره

50 گرم

آب

6 لیوان

گلاب

نصف پیمانه

زعفران دم کرده

نصف فنجان کوچک(حدود 6 قاشق غذاخوری)

هل سائیده

یک سوم قاشق چایخوری

خلال بادام

50 گرم

دارچین

به مقدار دلخواه

دستور پخت :

ابتدا برنج را به دقت پاک کرده و آن را می شوییم سپس آب و کره را به برنج اضافه کرده در قابلمه مناسب می ریزیم (دقت کنید قابلمه ای را انتخاب کنید که وقتی مواد را داخلش می ریزید فقط یک سوم  آن پر شود تا هنگام جوشیدن، مرتب سر نرود) و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و پس از جوش آمدن حرارت را متوسط می کنیم تا برنج به طور یکنواخت بجوشد. در قابلمه را نیمه باز گذارید و مراقب باشید سر نرود (چون در صورت سر رفتن، کره از بین می رود). در نیم ساعت اول پخت هر 10 دقیقه یک بار برنج را هم بزنید. پس از نیم ساعت که مغز برنج وارفت و شروع به لعاب دادن کرد شکر را اضافه کرده به همراه آن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم.

وا رفتن برنج

زعفران دم کرده

 دراین مرحله در قابلمه را برمی داریم. هر 5 دقیقه یک بار شله زرد را هم می زنیم تا یکنواخت شود. پس از حدود 20 دقیقه که با شکر پخت و لعاب داد، بقیه زعفران را به همراه هل و گلاب اضافه کرده و حدود ده دقیقه دیگر روی حرارت هم می زنیم. در پایان 1-2 قاشق غذاخوری خلال بادام به شله زرد اضافه کرده و هم می زنیم. دقت کنید، شله زرد نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد. در پایان شله زرد آماده شده را در ظرف کشید و با دارچین و خلال بادام به دلخواه تزیین می کنیم وپس از مدتی که کمی خنک شد، در یخچال می گذاریم.